تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
آموزش فروش و بازاریابی

آموزش فروش و بازاریابی

خرید کتاب های تخصصی

س

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 1 آبان 1397ساعت 1:28 توسط Book | تعداد بازديد : 200 |

اتوماسیون بازاریابی و فروش

اتوماسیون بازاریابی (یا Marketing Automation) یک مفهوم چتری است که بر روی مجموعه گسترده‌ای از ابزارها و تکنیک های بازاریابی سایه می‌اندازد.

گسترش فناوری اطلاعات و دسترسی بیشتر و ارزان‌تر به ابزارهای دیجیتال باعث شده است که اتوماسیون بازاریابی به عنوان فرصتی ارزشمند در اختیار تمام کسب و کارها (مستقل از حجم و بزرگی آنها) قرار بگیرد.

می‌توان گفت اتوماسیون بازاریابی، بخش مهمی از تحول بازاریابی است که در پاسخ به تغییرات جدید بازار و افزایش قدرت چانه‌زنی و اطلاعات مشتریان به وجود آمده است.

[ درس مرتبط: تحول بازاریابی چیست؟ ]

چند سوال در مورد اتوماسیون فروش و بازاریابی

آنچه در ادامه می‌خوانید:

تعریف اتوماسیون بازاریابی چیست؟

نمی‌توانید تعریفی از اتوماسیون بازاریابی ارائه کنید که همه را راضی کند.

کتابها و مقاله‌های مختلف، تعریف‌های متفاوتی را برای اتوماسیون بازاریابی ارائه کرده‌اند.

شرکت‌هایی هم که راهکارها و نرم افزارهای اتوماسیون بازاریابی و فروش عرضه می‌کنند، معمولاً اتوماسیون را به شکلی تعریف می‌کنند که پاسخ آن، محصول خودشان باشد.

روش های فروش

شما با استفاده از روش های فروش می‌توانید به روش‌های مختلفی کالاها و یا خدمات خود را بفروشید. در فروش و بازاریابی هر چه گزینه ها و راه چاره های بیشتری داشته باشید، هر چه به احتمالات بیشتری بتوانید توجه کنید، با احتمال بیشتری می‌توانید قدم اول را بردارید و به ثروت برسید. هر چه تکنیک های فروش ، راهکارهای فروش واستراتژی فروش بیشتری داشته باشید، با احتمال بیشتری می‌توانید به هدف‌های مالی خود نزدیک شوید

 

امروزه با افزایش تعداد کاربران رسانه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام در ایران، بسیاری از افراد سعی می‌کنند از این طریق محصولات خود را به فروش برسانند. پیش‌ از فیلتر شدن تلگرام، این پیام‌رسان اجتماعی نیز همانند اینستاگرام کاربران فعال بسیاری داشت و فروشگاه‌ها و یا افراد عادی محصولات خود در قالب کانال‌های فروشگاهی به مردم عرضه می‌کردند. برای اطلاعات بیشتر در این مورد می‌توانید به مقاله بازاریابی شبکه های اجتماعی چیستمراجعه فرمایید..

  • رضایت بیشتر مشتری

 

شما بایستی با آغوش بازاریابی محتوا را بپذیرید. اگر چه برای بهره‌برداری از این روش نیاز به صبر و زمان است اما احتمالاً این تنها روش مؤثر در آینده بازاریابی است. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به مقاله تعریف دقیق مدیریت ارتباط با مشتری یا CRM مراجعه فرمایید.

فروش های موفق از طریق حفظ مشتری داشته باشید

با وجود این توضیح، شاید بتوان دو نوع تعریف برای اتوماسیون بازاریابی ارائه کرد.

تعریف اول کمی کلی‌تر (و طبیعتاً مبهم‌تر) است:

 

هر نوع خودکارسازی کارهای تکراری اما مهم در حوزه بازاریابی و فروش را می‌توان اتوماسیون بازاریابی نامید.

هدف اتوماسیون بازاریابی، انجام کارهای بیشتر در زمان کمتر بدون کاهش کیفیت آن کارها و فعالیت‌هاست.

تعریف دیگری هم وجود دارد که کمی دقیق‌تر است:

همکاری در فروش روش‌های گوناگون و متنوعی دارد، اما بهترین و پربازده‌ترین آن استفاده از اینترنت است. اینکه شما به عنوان یک معرف، محصول مورد نظر را به شیوه‌های درست تبلیغ کنید و بابت هر فروش که از سمت شما انجام بگیرد پورسانت و یا درصدی از فروش را دریافت کنید. برای اطلاعات بیشتر در این مورد می‌توانید به مقالهدیجیتال مارکتینگ چیست مراجعه فرمایید.

استفاده از رسانه های اجتماعی

امروزه با افزایش تعداد کاربران رسانه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام در ایران، بسیاری از افراد سعی می‌کنند از این طریق محصولات خود را به فروش برسانند. پیش‌ از فیلتر شدن تلگرام، این پیام‌رسان اجتماعی نیز همانند اینستاگرام کاربران فعال بسیاری داشت و فروشگاه‌ها و یا افراد عادی محصولات خود در قالب کانال‌های فروشگاهی به مردم عرضه می‌کردند. برای اطلاعات بیشتر در این مورد می‌توانید به مقاله بازاریابی شبکه های اجتماعی چیستمراجعه فرمایید.

 

هر نوع خودکارسازی و اتوماسیون فرایندها با این هدف که مشتریان را با نرخ بیشتر، در زمان کوتاه‌تر و با هزینه کمتر در مسیر قیف فروش (یا قیف بازاریابی) حرکت دهد و هدایت کند.

[ درس مرتبط: قیف فروش چیست؟ ]

از اتوماسیون بازاریابی موفق باید چه نتایجی را انتظار داشته باشیم؟

موضوع :
برچسب ها : بازاریابی, فروش, مارکتینگ, افزایش فروش, مشتری, دیجیتال مارکتینگ, بلاگ, قیف فروش, فروش اینترنتی کتاب, خرید کتاب, محتوا, شبکه های اجتماعی, تبلیغات کلیکی, تبلیغات, تکنیک های فروش, محتوای سبز اثر مرکب, مدیریت, مدیر فروش, کتاب اینترنتی, رایگان بازاریابی برند, بازاریابی محصول, برند, برندسازی, برندینگ, کالا, خدمات, انجمن بازاریابی,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 29 مهر 1397ساعت 1:54 توسط Book | تعداد بازديد : 197 |

برند چیست؟ عناصر اصلی برندسازی

برند یعنی یک نام، عبارت، نشانه یا علامت یا ترکیبی از اینها که با هدف متمایز کردن یک کالا یا خدمت از سایر کالاها و خدمات یک فروشنده یا برای ایجاد تمایز میان کالا و خدمت یک فروشنده با کالا و خدمات سایر فروشندگان به کار گرفته شود.

انجمن بازاریابی آمریکا

برند چیست؟

برند بنابه تعریف انجمن جهانی بازاریابان آمریکا عبارت است از نام ، نشان،عبارت ، طرح یا ترکیبی از اینها که موجب شناسانده شدن کالاها و خدمات یک شرکت در اذهان عموم و متمایز شدن آنها از کالاها و خدمات مشابه می گردد. جان میلر برند را نام یا نمادی که سازمان ها آن را با هدف ارزش آفرینی برای ذی نفعان مورد استفاده قرار می دهند تعریف می کند.

بنا به این تعاریف هدف یک برند خوب و مطلوب وادار نمودن بازار هدف به انتخاب ما از میان سایر رقبای حاضر در صحنه نیست ، بلکه متقاعد ساختن مشتریان هدف نسبت به این واقعیت است که تنها ما را ببینند و راه حل مشکل خود را تنها در ما جست و جو کنند.

تد لویت (Ted Levitt) ، استاد برجسته دانشکده مدیریت دانشگاه هاروارد ، معتقد است:«در عصر جدید ، رقابت بر سر چیز هایی نیست که شرکت ها در کارخانه هایشان تولید می کنند، بلکه رقابت آینده میان چیزهایی است که شرکت ها پس از خروج محصول از کارخانه به آن می افزایند. نظیر بسته بندی ، خدمات ، تبلیغات ، حمایت از مصرف کننده و سایر چیزهایی که در نهایت ارزشی را به مشتری نهایی منتقل می کند و برای وی ارزشمند است.»

آری برند ها متفاوت از محصولات هستند؛ برند : «چیزی است که مصرف کنندگان آن را می خرند»، در حالی که محصول: «چیزی است که بنگاه ها یا شرکت ها آن را تولید می کنند».

«برند مجموع تداعیات کار کردی و احساسی مردم است»

برند قول یا وعده محصول به تحقق انتظارات مشتری است. برند به انتظارات مشتری در قبال محصول شکل و جهت می دهد.«اگر برند قادر به تاثیرگذاری بر انتخاب مشتریان نباشد برند نیست، بلکه تنها یک هویت سازمانی است».

در عصر جدید ، رقابت بر سر چیزهایی نیست که شرکت ها در کارخانه هایشان تولید می کنند،بلکه رقابت آینده میان چیزهایی است که شرکت ها پس از خروج محصول از کارخانه به آن می افزایند.

برند از نظر مصرف کننده یعنی:

  • منشا یا منبع محصول
  • واگذاری مسوولیت به تولید کننده محصول
  • خطرپذیری کمتر
  • هزینه پرس و جوی کمتر
  • نشانه کیفیت
  • معامله یا عهد و پیمان با تولیدکننده محصول
  • وسیله ای نمادین برای اظهار شخصیت

از نگاه مصرف کننده « ما همان چیزی هستیم که می فروشیم.» مصرف کننده مادامی که احساس کنند برند به تامین انتظاراتشان ادامه می دهد و مطابق با میل و علاقه آنها رفتار می کند نسبت به آن وفادار خواهند ماند.مصرف کنندگان تا وقتی به خرید یک برند ادامه خواهند داد که از آن فایده دریافت کنند و از مصرف آن راضی باشند.به طور کلی هر قدر زندگی مصرف کنندگان پیچیده تر و سریعتر می شود ، توانمندی برند در ساده سازی فرایند تصمیم گیری و کاهش خطرپذیری ارزشمند تر می شود.

برند را به طور خلاصه می توان قول یا وعده فروشنده به فراهم ساختن مجموعه ای از مشخصات ، مزیت ها و خدمات منحصر به فرد برای خریداران یا مصرف کنندگان تعریف نمود.

«برند چهار عنصر حیاتی در هر بنگاه اقتصادی یعنی مشتریان ، کارکنان ، مدیریت و سهامداران را به هم پیوند می دهد.» برند چیزی جز دسته بندی خاطرات در ذهن مشتری نیست و نشان دهنده ارزش ها ، ایده ها و حتی شخصیت است.

«برند مجموعه گره های ذهنی یا تداعیات کارکردی ، احساسی ، عقلی و مزیت هایی است که ذهن بازار هدف را اشغال نموده است. تداعی معانی پیوند دادن تصاویر و نشانه ها با برند یا مزایا و فواید یک برند است. این مزایا یا فواید برند است که مبنای تصمیم گیری برای خرید آن واقع خواهد شد.»

برند چیزی است که در ذهن مصرف کننده ایجاد می شود و به جای می ماند: برند موجودیتی ادراکی است که در واقعیت ها ریشه دارد. اما گذشته از آن ، برند ها فراتر از این مفهوم هستند و بازتابی از ادراکات و شاید حتی خصیصه های فردی مصرف کنندگان هستند.

مساله مهم در مدیریت برند داشتن یک تعریف روشن از مخاطبان همراه با اهداف مشخص و قابل دسترس است. اهدافی را که امید دارید به وسیله برند خود به آنها دست یابید ، شامل کدام موارد است؟

برند باید شامل شخصیت ، تصویر ، شایستگی ها و تمامی مشخصات شرکت باشد.تاثیری که شما بر ذهن مخاطب به جا می گذارید و کلماتی که مردم موقع توصیف شما نزد دیگران به کار می برند، ذات و پیکره اصلی برند شما را تشکیل خواهد داد.

منبع : مدیر فروش

موضوع :
برچسب ها : کتاب, خرید کتاب, محتوا, شبکه های اجتماعی, تبلیغات کلیکی, تبلیغات, تکنیک های فروش, محتوای سبز,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 29 مهر 1397ساعت 1:50 توسط Book | تعداد بازديد : 165 |

دیجیتال مارکتینگ چیست

اصطلاح بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) از دو دهه پیش تاکنون به عنوان زیرمجموعه‌ای از مدیریت بازاریابی و نیز مدیریت تبلیغات مورد اشاره قرار می‌گیرد. واقعیت این است که امروزه افراد نسبت به ۱۲ سال پیش، دو برابر بیشتر در اینترنت وقت می‌گذرانند. همان‌طور که همه‌ی ما کم‌وبیش می‌دانیم، نوع خریدوفروش نیز عوض شده است و بازاریابی آفلاین مثل گذشته چندان تأثیرگذار نیست. عبارت بازاریابی همیشه این‌گونه معنا می‌شده: توانایی برقراری ارتباط با مخاطب در زمان و مکان مناسب. در تعریف امروزی بازاریابی این شما هستید که باید با مخاطبان خود درست همان‌جایی که حضور دارند، ملاقات کنید؛ یعنی در ‌اینترنت.

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

سایت HubSpot که از سایت‌های معتبر در حوزه بازاریابی دیجیتال و استراتژی محتوا محسوب می‌شود در تعریف بازاریابی دیجیتال به این نکته اشاره کرده است که این عبارت، یک واژه چتری محسوب می‌شود.

به این معناست که تعریف نمی‌توان تعریف مستقیم و واحدی برای آن تعریف نمود.

به همین دلیل در ادامه برای واژه دیجیتال مارکتینگ انواع این تعاریف را آورده‌ایم:

  • دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) به مجموعه فعالیت هایی که جهت تبلیغ محصولات و خدمات با استفاده از ابزارهای دیجیتالی صورت می‌گیرد گفته می‌شود.
  • به فعالیت‌هایی که به‌منظور تبلیغ یک کالا، خدمات، برندها و بررسی رفتار مشتریان در بستر اینترنت و فضای مجازی انجام می‌شود دیجیتال مارکتینگ گفته می‌شود.
  • دیجیتال مارکتینگ به همه فعالیت‌های آنلاین شما برای جذب مشتری در زمینه کسب‌وکارتان اطلاق می‌شود.
  • بازاریابی دیجیتالی یا دیجیتال مارکتینگ اصطلاحی است که برای تمام تلاش‌هایی که جهت بازاریابی آنلاین انجام می‌گیرد، به‌کار‌برده می‌شود.
  • دیجیتال مارکتینگ به استفاده از رسانه‏ های جدید در دنیای تجارت اطلاق می‌شود که این بازاریابی دیجیتال بسیار به اینترنت وابسته می‌باشد و نام دیجیتال مارکتینگ را به خود گرفته است.
  • دیجیتال مارکتینگ یا همان بازاریابی دیجیتالی عبارت است از هر نوع بازاریابی‌‌ای که ماهیت آنلاین دارد.

و در ادامه تعاریفی از دیجیتال مارکتینگ را از شخصیت ها شناخته شده در این حیطه داریم:


دیجیتال مارکتینگ در واقع بازاریابی است و همه ما بازاریابان دیجیتال هستیم. هر تاکتیکی در بازاریابی در دنیای امروزه باید دارای عنصر دیجیتال هم باشد.

تامی کانیزارو (مشاور بازاریابی در IBM)


یک پاسخ ساده این است که بازاریابی دیجیتال به ابزارهای الکترونیکی (کامپیوتر، تبلت، تلفن و …) برای ارائه تجربه‌ای خاص به مخاطبان کمک می‌کند. دیجیتال مارکتینگ در ظاهر بسیار ساده به نظر می‌رسد، اما بسیار پیچیده است. در واقعیت، دیجیتال مارکتینگ در زمان تعامل با یک مخاطب مستعد همانند نوک یک سرنیزه است. دیجیتال مارکتینگ کانال ارسال پیام نیست اما به نوعی تجربه‌ای را با زندگی ترکیب می‌کند. دیجیتال در حال حاضر اولین نقطه تماس مشتری با یک مجموعه هست. در این کانال مشتری کنترل بسیار زیادی برای دیدن و شنیدن آنچه پیش رویش است دارد.

کوین ام گرین (مدیر اجرایی و بازاریابی در DELL)


برای من دیجیتال مارکتینگ استفاده از رسانه‌های دیجیتال و ابزارهای پولی و رایگان به‌منظور تحت تأثیر قرار دادن کاربران است. نکته اصلی در بازاریابی دیجیتال مؤثر استفاده از یک پلت فرم/ تکنولوژی/ تاکتیک درست برای رسیدن به مخاطبی است که محصول شما را خریداری می‌کند، مقاله شما را می‌خواند یا در تعامل با محتوای شما قرار می‌گیرد.

سیمون هسلتین (مدیر ارشد در AOL)


هر زمانی که از ابزارهای دیجیتالی برای ارائه محتوای خود به افراد استفاده کنید، شما از بازاریابی دیجیتال استفاده کرده‌اید.

بکی اورت (استراتژیست بازاریابی محتوا در دانشگاه کاپلا)


با این توصیفات که از دیجیتال مارکتینگ خواندید شاید بتوان آن را در تعریف زیر تا حدی در زمینه دیجیتال مارکتینگ دانست:

بازاریابی دیجیتال شامل مجموعه همه ابزارها و فعالیت‌هایی است که برای بازاریابی محصولات و خدمات در بستر دیجیتال (وب، اینترنت، موبایل یا سایر ابزارهای دیجیتال) مورد استفاده قرار می‌گیرند.

دیجیتال مارکتینگ چیست و بازاریابی دیجیتال

چرا دیجیتال مارکتینگ مهم است؟

اهمیت دیجیتال مارکتینگ در توسعه کسب‌وکار یکی از سؤالاتی است که برای همه مدیران کسب‌وکارها پیش از شروع دیجیتال مارکتینگ پیش می‌آید. به تدریج رسانه‌های دیجیتال جایگزین رسانه‌های قدیمی‌خواهند شد. در حالی که نسل‌های قدیمی مرگ رسانه‌های کاغذی مانند روزنامه و کتاب و همچنین دیگر رسانه‌های قدیمی مانند رادیو و تلویزیون را می‌بینند، نسل جدید با موبایل و اینترنت بزرگ شده و با دنیای دیجیتال آشنایی کامل دارند!

در ادامه مزیت هایی که به اهمیت استفاده از دیجیتال مارکتینگ دارد را داریم:

سریع و متنوع و کاربردی‌تر بودن دیجیتال مارکتینگ

واقعیت این است که تبلیغات اینترنتی و دیجیتال سریع‌تر، متنوع‌تر و کاربردی‌تر است. پس تعجب‌آور نیست که با آمدن دیجیتال مارکتینگ اکثریت مردم، خیلی سریع در جهت حرکت آن قرار گرفته‌اند و پیشنهادات دیجیتال مارکتینگ هم برای بازاریابان و هم مصرف‌کنندگان مفید است.

مقرون به صرفه‌تر بودن دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ مقرون به صرفه‌تر از روش‌های سنتی بازاریابی است. برای مثال ایمیل و شبکه‌های اجتماعی در کسری از زمان و بدون هزینه می‌توانند پیام شما را به مخاطبان و مشتریان برسانند در حالی که چاپ یک تبلیغ و یا تبلیغ تلویزیونی هم زمان بیشتر و هم هزینه بسیار بالاتری را می‌طلبد.

دسترسی به نظرات، ردیابی و آنالیز نتایج تبلیغات در دیجیتال مارکتینگ

یکی از مزایای دیگر دیجیتال مارکتینگ نظارت، ردیابی و آنالیز نتایج تبلیغات است. به جای انجام تحقیقات گران قیمت برای نظارت بر مشتری، شما می‌توانید به سرعت نرخ پاسخ و بازخورد مشتری را مشاهده کنید و برای گام بعدی خود برنامه‌ریزی کنید.

امکان معرفی محصولات و شرکت به تمام دنیا در دیجیتال مارکتینگ

در فضای دیجیتال مارکتینگ امکان معرفی کالا و خدمات‌تان را به اقصی نقاط دنیا بصورت گسترده و هدفمند دارید. این در حالی است که شما در بازاریابی سنتی امکان معرفی کالا و خدماتتان را به صورت گسترده و فراگیر نداشته و در نهایت بصورت تبلیغات در رسانه‌هایی مانند تلویزیون و نشریات به معرفی کسب‌وکار خود و آن هم بصورت غیر هدفمند می‌توانستید بپردازید.

نرخ تبدیل بهبود یافته در دیجیتال مارکتینگ

اگر شما یک وب سایت داشته باشید، مشتریان شما تنها به اندازه چند کلیک از تکمیل خرید  فاصله دارند. بر خلاف رسانه های دیگر که نیازمند افزایش تعداد پرسنل، یا برقراری تماس تلفنی و یا رفتن به یک مغازه هستند، بازاریابی دیجیتال می‌تواند یکپارچه و فوری باشد.

اکنون عصر دیجیتال است و شرکت‌هایی که خود را با این دنیای اینترنتی و مجازی تطبیق نمی‌دهند، به زودی در معرض افول و شکست قرار خواهند گرفت. به طور کلی، تمام جنبه های بازاریابی دیجیتالی امکان فروش بیشتر را برای شما صاحبان کسب‌وکار فراهم می‌کند و باعث می‌شود تا به طور رقابتی برای بهبود هر چه بهتر تبلیغات و فروش خود تلاش نمایید که این خود جز مهم‌ترین مزایای دیجیتال مارکتینگ (بازاریابی دیجیتال) به حساب می‌آید.

دیجیتال مارکتینگ چطور عمل می‌کند؟

 

 

منبع : مدیر فروش

 

موضوع :
برچسب ها : کتاب, خرید کتاب, محتوا, شبکه های اجتماعی, تبلیغات کلیکی, تبلیغات, تکنیک های فروش, محتوای سبز ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 25 مهر 1397ساعت 18:05 توسط Book | تعداد بازديد : 163 |


صفحه قبل 1 صفحه بعد